nurdle nurdle nurdle nurdle
Zato joj je potrebna naša stručna zaštita.
Stručnjaci za male zube

3 - 5 godina
Little Teeth

Do treće godine mali zubi će biti svi na svom mestu

Sada kada su dobili svoj novi osmeh, želimo da budemo sigurni da je svaki zubić zaštićen i obezbeđen. Gleđ na mlečnim zubima je 50% tanja nego na stalnim zubima, tako da je pranje zuba bitno kako bi se sprečilo kvarenje.

AQUAFRESH® Little Teeth pasta za zube i četkice za zube za decu starosti 3 - 5 godina

Little Teeth pasta za zube je specijalno napravljena za decu starosti 3 - 5 godina, ona nežno štiti zube uz blagu abraziju i zaštitu od šećerne kiseline (koju pruža fluorid) i tako pomaže u jačanju i aktivnoj odbrani malih zuba od karijesa, koji uzrokuju svakodnevni šećeri kao što su slatkiši i grickalice. E ovo je nešto što je vredno osmeha.

Na našim posebnim Little Teeth četkicama za zube se nalaze zanimljivi likovi koje deca vole, i ovo je još jedan način da pranje zuba postane zanimljivo.

Takođe, drške su napravljene tako da deci bude lakše da ih uhvate dok felksibilan vrat četkice pomaže da se zaštite i desni.

AQUAFRESH® Little Teeth četkice za zube

Krokodil
Zekа
Tigar
Ajkula

  • Šareni poklopac za četkicu u obliku životinja pomaže da se vaše dete zainteresuje za pranje zuba*
  • Drška koja se lako hvata vam olakšava pranje zuba*
  • Nežna vlakna čiste zube i ujedno čuvaju desni zdravim i smanjuju rizik od njihovog oštećenja

 

*Deca mlađa od 6 godina treba da budu pod nadzorom tokom pranja zuba

Jednostavni načini da pranje zuba učinite zanimljivim deci

Radili smo sa velikim brojem dece kao i sa njihovim roditeljima kako bi pomogli deci da budu aktivna u pranju zuba i kako bi podstakli kod njih dobre navike. Ključna stvar je zabava. Saznajte na koji način možete da pomognete vašem detetu da mu pranje zuba bude zanimljivo.